30.08.2008

Spaghete cu carne de pui si sos de rosii

Aceasta retzeta este ft simpla si delicioasa.Garantat.


Aveti nevoie de: ulei
delikat/vegeta/sare(la alegere)
2-3 rosii
pasta de tomate/suc de rosii/bulion(la alegere)
piept de pui dezosat(la casoleta)
1 ceapa de marime medie

-taiati cubulete carnea si presarati cu delikat sau ce aveti la dispozitie.
-decojiti rosiile si taiati-le cubulete
-tocati marunt ceapa


Intr'o tigaie de marime medie,puneti 3 linguri de ulei,apoi adaugati ceapa.Lasati'o la foc normal pana se rumeneste(2-3 min).Urmeaza cubuletele de carne ce vor fi lasate pe foc pana se albesc(5-10 min).Odata ce carnea nu mai pare a fi cruda,puneti cubuletele de rosii,amestecati cu carnea,apoi,dupa preferinta,turnati suc de rosii,bulion sau pasta de tomate.Amestecati pana obtineti un sos omogen.Mai tineti pe foc aprox 5 min.


Intr'o oala separata,fierbeti spaghetele(rupte in doua).Cititi instructiunile de preparare de pe punga/cutie.Scurgeti apa.
Turnati sosul peste spaghete.Puteti sa radeti cascaval si sa serviti cu ketchup.


Pofta mare!

2 comentarii:

Anonim spunea...

am incercat si eu reteta cristinei ... si e excelenta ... nemaipomenita.. extraordinara.. nu mai am cuvinte sa va spun.. good work cris;)

Chriss spunea...

Aceasta e o retzeta improvizata.Nush daca exista prin cartile de bucate,dar va asigur k e ft buna.20 de persoane diferite au zis k e mancarea lor preferata.