26.07.2008

bancuri-expirate dar clasice

Bula balbait se inroleaza in cadrul armatei la marina. Pentru a prinde incredere in el capitanul vasului il pune de garda. La o ora tarzie Bula striga: - Rerererere repede ffffffoc ffffffoc ssssariti ffffoc. Scapa tot echipajul iar Bula este erou. Este luat pe o croaziera unde este pus de garda iar capitanul isi instrueste echipajul ca in cazul in care il aud pe Bula ca striga re re re re sa sara toti in apa ca este vorba de un incendiu. Pe la ora unu noaptea Bula striga: - Re re re Sare tot echipajul in apa. - Re re rechini, bah.


Un tip beat la un bar cere la chelner sa ii serveasca 3 cafele. - Trei cafele? - Da, una pentru mine, una pentru tine si alta pentru ma-ta.A doua zi, acelasi tip beat cere la acelasi chelner: - Trei cafele... - Trei? - Da... trei... una pentru mine, una pentru tine si alta pentru ma-ta. Chelnerul nu a mai putut sa se abtina, a sarit peste masa si l-a snopit in bataie pe betivan. O zi mai tarziu, apare tipul plin de vinatai la Bar. Chelnerul ironic il intreaba: - Trei cafele?... - Nu, raspunde betivanul, doar doua: una pentru mine si una pentru ma-ta. Pentru tine nu, ca pe tine te agita.


Intr-o zi o baga unul pe o tipa in dormitor, o dezbraca si se pregateste sa se urce pe ea. Dar mai intai o intreaba:-Auzi duduie, dar tu cati ani ai-13-Aoleuuu!! strange-ti repede hainele si fugi!Se uita asta urat la el:-Domne, nu stiam ca esti asa de superstitios!

Un copil de pe strada o cheama pe maica-sa:- Ma-a-ma-a-a-a!!!Mai tare:- Ma-a-ma-a-a-a!!!Apoi si mai tare, scotand tot cartierul la geamuri:- Ma-a-ma-a-a-a!!!La o fereastra de la etajul 7 apare o doamna:- Ce s-a intamplat?- Cheama-l pe tata!


Un tip intra intr-un bar tinanand in mana un cacat imens si zice:- Fiti atenti in ce era sa calc!


Un rabin a slujit la Templu timp de 20 de ani. Ca sa-l rasplateasca, comunitatea il trimise intr-o excursie in Hawaii. Cand ajunse in camera de hotel, o tanara foarte frumoasa si goala statea intinsa in pat. Revoltat, pune mana pe telefon si suna acasa:- Nu aveti pic de respect pentru pozitia mea? Sunt rabin. Asta e o dovada crasa de nesimtire si lipsa de respect!Auzind acestea, tanara, rusinata, incepu sa se imbrace. Dupa ce terminat de vorbit la telefon, rabinul i se adresa:- Tu unde pleci? Nu pe tine sint suparat!


Stii care-i diferenta intre curaj si tupeu?Curajul inseamna sa te intorci acasa la miezul noptii, sa-ti vezi nevasta asteptandu-te cu un maturoi in mana si sa o intrebi:- Inca mai faci curat, sau tocmai te pregateai sa decolezi?Tupeul inseamna sa te intorci acasa la miezul noptii, invaluit intr-un nor de parfum, cu urme de ruj pe haine, sa-ti vezi nevasta asteptandu-te cu un maturoi in mana, si sa-i spui:- Nu te enerva, tu urmezi.