22.09.2008

sos mexican cu mamaliga





Aveti nevoie de: piept de pui dezosat,pasta de tomate,2 ardei grasi de culori diferite,2 ardei iuti,2 rosii decojite,condimente(sare,piper,boia,chilli pudra),1 ceapa,5 catei e usturoi.


-taiati in cubulete ceapa,usturoiul,ardeii,rosiile...

-intr'o tigaie incapatoare puneti ulei,adaugati ceapa si usturoiul.Odata ce se rumenesc puneti carnea.Aceasta trebuie sa se albeasca,sa nu mai fie cruda.

-Adaugati rosiile si ardeii taiati cubulete.

-Amestecati ,si dupa gust,presarati piper,sare si boia sau chilli pudra.




Separat,intr'o oala,puneti apa pana la jumatate si adaugati sare...odata ce fierbe apa,puneti malai.Amestecati incontinuu si lasati pe foc oala 15-20 de min.(scrie pe punga)



In farfurie puneti sos mexican si langa,mamaliga.(de obicei se serveste cu orez,dar e mai interesant cu mamaliga).



Pofta mare!:)